Privacy

  • Privacybeleid GayHomoDating.nl
    Versie 0.1
    Deze pagina is voor het laatst aangepast op 01.03.2014
  • Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
  • Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van GayHomoDating.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat GayHomoDating.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. GayHomoDating.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
  • Ons gebruik van verzamelde gegevensGebruik van onze diensten
    Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van GayHomoDating.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
  • Communicatie
    Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van GayHomoDating.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
  • Cookies
    Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekst bestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van GayHomoDating.nl of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.
  • Doeleinden
    We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.
  • Derden
    De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
  • Veranderingen
    Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
  • Keuzes voor persoonsgegevens
    Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt
  • Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
    Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
  • Aanpassen/uitschrijven communicatie
    Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.
  • Cookies uitzetten
    De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.
  • Vragen en feedback
    We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice.Voor GayHomoDating.nl is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van gebruikers van groot belang. Ten aanzien van de verwerking van deze gegevens we handelen volgens de toepasselijke wet- en regelgeving. Voor het gebruik van onderdelen van deze site zal GayHomoDating.nl bepaalde gegevens van gebruikers vastleggen in een bestand.GayHomoDating.nl gebruikt en bewaart uw persoonsgegevens en de gegevens met betrekking tot de overstap om de dienst zo optimaal te kunnen laten verlopen. Door gebruik te maken van de dienst en/of aan te melden voor de nieuwsbrief van GayHomoDating.nl verleent u tegelijkertijd toestemming om uw gegevens op te slaan. We gebruiken deze gegevens om web statistieken te ontwikkelen onze dienstverlening te optimaliseren, u te informeren over de activiteiten van GayHomoDating.nl en het doen van andere aanbiedingen van vergelijkbare producten en/of diensten.

    Als de klant bezwaar heeft tegen het ontvangen van (al dan niet) persoonlijke aanbiedingen van GayHomoDating.nl dan kan de klant dit aangeven door een e-mail te sturen aan info@datingsitevergelijken.eu. Ook is het mogelijk via voornoemd adres inzage te krijgen in de gegevens die GayHomoDating.nl heeft geregistreerd en voor eventuele correctie daarop indien deze gegevens foutief of onvolledig zijn.

    We informeren u via deze weg over het gebruik van cookies op de website. Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd naar uw browser. De cookies worden opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Deze cookies worden gebruikt, zodat wij u bij een volgend bezoek aan onze website kunnen herkennen.

    GayHomoDating.nl garandeert je dat we met jouw persoonlijke gegevens heel zorgvuldig om gaan. We geven ze niet aan anderen, behalve aan financiële instellingen of leveranciers waarvan je informatie, een offerte of een financieel product via ons hebt aangevraagd.

    We houden ons in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.